Qui som i quin és el nostre objectiu:

El Club Bàsquet Cristinenc té un trajectòria de mes de 10 anys però en el 2017 es decideix de procedir a la constitucion del mateix i així triar el seu propi destí. L'objectiu del Club Bàsquet Cristinenc és ensenyar i fomentar la pràctica del bàsquet entre els joves de Santa Cristina d`Aro i el seu entorn. Al llarg de la temporada, el club participa en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet en las diverses categories de formació.

Aquesta temporada tenim diferents equips en quatre categories diferents

Categoria cadet:

cadette

Un equip masculí que competeix  en federació des de fa 4 anys i que aquest any ha pujat de categoria, on l’exigència i la competitivitats són més elevades.

Categoria infantil:

preinfantil

Aquest equip es el tercer any que es a federació, on també han fet canvi de categoria i que gràcies al esforç que fan jugadors i entrenadors van guanyant tècnica i maduresa.

Categoria mini:

mini

Es un equip mixta, on pràcticament tots els seus esportistes debuten com a jugadors/es de bàsquet. Aquest es el seu primer any a federació.

Categoria escoleta:

escoleta

Per poder seguir creixent com entitat Esportiva necessitem tenir un equip escoleta, per tal de poder fer la progressió adequadament amb els altres equips. Sense aquesta categoria seria molt difícil poder garantir la continuïtat de l’Entitat, es per aquest motiu que volem potenciar els equips des d’aquesta categoria.